Fiókom Portfólió Áruház Hírek Support Ideológia

Felhasználási feltételek

Legutolsó frissítés dátuma: 2013.04.02.


1. A szolgáltatás felhasználói

Az Aragornstudio.com (a továbbiakban:  Szolgáltató) felhasználója lehet minden regisztrált természetes személy. Egyes oldalainkat csak 18. életévét betöltött személy látogathatja. Ezeken az oldalakon erre külön felhívjuk a figyelmedet. A felhasználóvá válás feltétele a szolgáltatásra történő regisztráció, a regisztrációs adatok megadása, és a jelen felhasználási feltételek elfogadása. A spam felhasználókat töröljük a rendszerből. 

1.2 A Szolgáltatás célja

Oldalainkra egyszeri regisztrációt követően, külön regisztráció nélkül beléphetsz. Tehát az első regisztrációd (e-mail cím és jelszó) működni fog a többi oldalon is. Ehhez csak jelentkezz be a https://www.aragornstudio.com oldalra és a http://www.aragornstudio.com/fiokom oldalon az Aktiválás gombra kattintva a további tartalmakat, mint regisztrált fióktulajdonos, máris elérheted, minden további regisztráció nélkül. 

2. A felhasználók profilja

Az Aragorn Studio által működtetett oldalakon a felhasználók önálló, saját profillal rendelkeznek. A profil a regisztráció során megadott adatokat tartalmaz, ezek az adatok a Profil oldalon folyamatosan frissíthetők.
Az adatokat módosítani belépett állapotban, a adott oldalon "Profilom" menüpontja alatt lehet, itt adhatók meg azok az opcionális további profiladatok is, amelyek a többi felhasználó közötti keresést, illetve a más felhasználók tájékozódását segítik a saját adatlapodon. 

3. A feltöltött képekért és adatokért való felelősség

Az Aragorn Studio felhasználója igazolja, hogy az általa profilképként feltöltött fotó használatához, a jelen Szolgáltatásba történő feltöltéséhez és megjelenítésének engedélyezéséhez szükséges jogosultságokkal rendelkezik. Az Aragorn Studio nem vállal felelősséget a jelen szolgáltatásba feltöltött képek jogtisztaságáért, azokért az adott képet feltöltő felhasználó szavatol, illetve a felhasználó vállalja a felelősséget azért, hogy a feltöltött kép más jogát, vagy jogos érdekét ne sértse. Az Aragorn Studio nem garantálja továbbá, hogy a feltöltött kép az adatlapon szereplő felhasználót ábrázolja.

Az Aragorn Studio és annak tulajdonosa kizárnak bármely és minden felelősséget a Szolgáltatásban elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért. Az Aragorn Studio kizár bármely és minden felelősségét az egyes tagok által tanúsított magatartásért. A Szolgáltató a fotók eredetiségét, a felhasználási feltételeknek való megfelelését folyamatosan ellenőrzi.

 4. A felhasználók által küldött üzenetek

A felhasználó az szolgáltatás használata során köteles tartózkodni minden olyan üzenet küldésétől, amely sértheti mások személyiségi jogait.
Minden felhasználó köteles felelősségteljes magatartást tanúsítani, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedni. Ezen feltételek elfogadásával a felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. Az Aragorn Studio fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak akár magánüzenetek formájában, vagy bármely más módon.

5. Egyenlegfeltöltés a Szolgáltatásban

Az Aragorn Studio szolgáltatás egyes használatáért szolgáltatási díjat kér, más oldalak használata díjmentes. Ezen díjakat az aktuális oldalak  felületén teszük közzé.

A szolgáltatási díjakat a felhasználók

  • mobiltelefonjuk segítségével emelt díjas sms fizetéssel
  • virtuális terminál segítségével (bankkártyás fizetés)

segítségével egyenlíthetik ki. Ez a feltöltött Egységes egyenleg, az összes oldalon felhasználható, megkötés nélkül, ahol van fizetős tartalom.

6. Károkért való felelősség

A Felhasználó Az Aragorn Studio Szolgáltatást kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

Ha az Aragorn Studio jogsértő tartalmat talál, vagy arról tájékoztatják, a tartalmat törli, és teljes mértékben együtt működik a jogsértett féllel. Ezt természetesen a törvények betartásával, és az adatkezelési szabályok figyelembe vételével együtt végezzük.
A Felhasználó a Aragorn Studio Szolgáltatás használatávall és jelen felhasználási feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy az Aragorn Studio Szolgáltatót kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely a felhasználó Alkalmazás-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered.